Contact

Voor vragen kunt u altijd terecht op het volgend email adres: ngkmarknesse@gmail.com

Route beschrijving

Enig idee hoe bij ons te komen? hieronder een kaartje van de polder, en marknesse zelf.

kaartverweg.gif (15K)

Kaartje tot marknesse

kaartdichtbij.gif (31K)

Kaartje in marknesse

  Vanaf A6

  Vanaf Lemmer neemt u afslag 16. Aan het eind van deze afslag gaat u linksaf, de Oosterringweg op. Deze weg rijdt u helemaal uit tot de rotonde vlakvoor Marknesse. Hier gaat u rechtdoor de Oosteinde op. Dan gaat u na de RK kerk (aan de linkerkant) naar links en dan de eerste straat rechts (zie afbeelding 2). Dan aan het einde van die weg links en gelijk weer de eerste rechts. Dan ziet u de kerk na 300 meter aan uw rechterhand.
  Vanaf Almere /Lelystad

  neemt u afslag 15. Aan het eind van de afslag gaat u naar rechts, de Muntweg op. Aan het einde van de weg gaat u rechtsaf, de Kuinderweg op. Aan het eind van de Kuinderweg gaat u naar links de Marknesserweg op. Dan neemt u na 5 km de eerste weg rechts, de Emmeloorderweg. Op die weg neemt u de eerste rechts de sluiswal op. U gaat langs de sluis de weg over en neemt dan de eerste links en u ziet de kerk voor u staan.
  Vanaf N50/Kampen

  U gaat vanaf de N50 (de Kamperweg) bij de verkeerslichten bij Ens naar rechts Ens in en gaat op die zelfde weg Ens weer uit. U komt dan op de Zuiderringweg. U gaat deze weg helemaal uit tot de rotonde bij Kraggenburg. Daar gaat u links af richting Marknesse, de Leemringweg op. Deze rijdt u door tot de sluis in Marknesse. U gaat gelijk na de sluis rechtsaf en neemt dan de eerste links en u ziet de kerk voor u staan.
  Vanaf Blokzijl

  Vanaf Blokzijl neemt u de Steenwijkerweg richting Marknesse. Aan het einde van deze weg gaat u rechts de rotonde over en gaat bij de volgende rotonde links de Oosteinde op. Dan gaat u na de RK kerk (aan de linkerkant) naar links en dan de eerste straat rechts (zie afbeelding 2). Dan aan het einde van die weg links en gelijk weer de eerste rechts. Dan ziet u de kerk na 300 meter aan uw rechterhand.
  Vanaf Kuinre.

  Vanaf Kuinre gaat u de Kuinderweg op. Bij de rotonde na 2 km gaat links de Oosterringweg op. Deze weg rijdt u helemaal uit tot de rotonde vlakvoor Marknesse. Hier gaat u rechtdoor de Oosteinde op. Dan gaat u na de RK kerk (aan de linkerkant) naar links en dan de eerste straat rechts (zie afbeelding 2). Dan aan het einde van die weg links en gelijk weer de eerste rechts. Dan ziet u de kerk na 300 meter aan uw rechterhand.
  Vanaf Vollenhove

  Vanaf Vollenhove neemt u de Vollenhoverweg. U gaat bij de rotonde na 5 km rechtdoor. Bij de volgende rotonde gaat u naar links. Hier gaat u rechtdoor de Oosteinde op. Dan gaat u na de RK kerk (aan de linkerkant) naar links en dan de eerste straat rechts (zie afbeelding 2). Dan aan het einde van die weg links en gelijk weer de eerste rechts. Dan ziet u de kerk na 300 meter aan uw rechterhand.